Verzending & Retourneren


Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming van uw bestelling.

  • Nederland - € 5,75
  • België - € 12,00
  • Duitsland - € 19,00

Levertijd

De levertijd van uw bestelling verschild per product, dit staat bij het betreffende product vermeld. Besteld u meerdere producten? Ga dan uit van het product met de langste levertijd.

Retourneren verzending (binnen 14 dagen)

Wanneer u een zending wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen, het product dient echter wel ongebruikt te zijn. Producten welke gebruikt zijn kunnen wij helaas niet terugnemen. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet stuurt u de producten inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Verkrijgbaar via de klantenservice) retour.
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd of deze in ongebruikte staat is zullen wij het bedrag binnen 7 dagen crediteren.
Ons streven is om de retourzending binnen 7 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Defect product

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldigheid van onze leveranciers, kan het voorkomen dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen.
Mocht u het product willen laten controleren neem dan contact op met de klantenservice.
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, gecontroleerd op basis van serienummer en hebben doorgemeten op werking zullen wij u afhankelijk van het testresultaat het product retour sturen of een nieuw product toezenden.
Ons streven is om de retourzending binnen 7 werkdagen na ontvangst te verwerken en door te laten meten. Zodra de retourzending is verwerkt en verzonden, ontvang u een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mail adres.